Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan fogjak hozzá az angol...

Hogyan fogjak hozzá az angol tanár kereséshez?

Figyelt kérdés

Olyan tanárra lenne szükség, aki felsőfokú nyelvvizsgára felkészít (középfok már megvan).

Mindenképpen magántanár, csoport nem jó.

Nem nagyon van rá pénzem meg időm, hogy több tanárt próbálgassak ki, aztán pár óra után rájöjjek, hogy mégsem jó.

Akit ismerek, és tudom róla, hogy jó, most nem vállal, és sajnos ajánlani sem tudott mást, csak hogy keresgéljek a neten. :(

Amúgy Budapesten kellene, leginkább budán. Tudom, hogy Dunát lehet rekeszteni az angoltanárokkal Bp-en, ezért nem akarok pénzt kidobni fölöslegesen rossz tanárokra.

2014. szept. 15. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan mik az elvárásaid, mitől lenne jó az angoltanár? Ez azért fontos, mert tapasztalataim alapján a magántanítványoknak néha egészen abszurd elképzeléseik vannak.
2014. szept. 15. 16:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Elsősrban az lenne a fontos, hogy van tapasztalata, gyakorlata abban, hogy hogyan kell átadni az információt a tanulónak, és ezt többféle módon meg tudja tenni, ha az ember nem érti egyféleképpen

(volt olyan tanár, aki nagyon profin beszélte a nyelvet, de egyszerűen képtelen volt úgy elmagyarázni másnak, hogy megértse)

Logikusan felépítve tanítson, ne össze-vissza (sajnos ilyenhez is volt szerencsém)

Olyannal is találkoztam, aki sokszor volt annyira szétszórt, hogy tévesen tanított meg valamit

Szóval ilyesmi dolgokra gondolok

2014. szept. 15. 16:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez alapból elvárható, de leginkább attól, akinek erről diplomája is van.

Amúgy mennyi pénzt szánnál rá, és mennyi ideig járnál tanárhoz?

2014. szept. 15. 21:29
 4/4 Péterfay Dóra ***** válasza:

Remélem, még nem késő.

Most olvastam a kérdésedet, és azt hiszem, megfelelek minden elvárásodnak. Anyanyelvi szinten, brit kiejtéssel beszélek, és fiatal korom ellenére sok tapasztalatom van. Mivel Baján lakom, az órák skype-on zajlanának, ha ez megfelel. Ha érdekel, írj nyugodtan!

All the best

Dora :)

2014. nov. 5. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!