Szerintetek le tudnám tenni a nyelvvizsgát, ha előtte négy hónappal kezdek el tanulni?
A TELC elég zűrűs nyelvvizsga .Inkább az ECL - t próbáld meg ( írásbelit ) és az Origónál a szóbelit . Jobban jársz ha két részre bontod ... a TELC - nél ha csak a szóbeli sikerül és az írásbeli nem , akkor nem tudod más nyelvvizsgával keresztezni ... a telces szóbeli papírhoz csak telces írásbeli kell. Meg van szabva hogy kb 1 évik érvényes a sikerült feles papír , ha addig nem sikerül a másik felét megszerezned akkor kezdheted az egészet előről ergó amiből kaptál egy sikeres papírt abból is újból kell menned !!!
A többi nyelvvizsgánál nincs így és keresztezheted ahogy teteszik ( BME , ECL , ORIGÓ , Társalkodó )
az h milyen szinten vagy azt csak Te tudhatod , mennyire vagy elhivatott ez ügyben . Vkinek kevés tanulással kevés időráfordítással egyből megy , vkinek többet kell tanulnia hozzá és vkinek ha belegebed is soha nem fog sikerülni ....
Magántanárt nem érdemes keresni , kevés a nagyon jó , sok a selejt , aki menő angol tanár ahhoz nem lehet bejutni .
Szal inkább nyelviskolát próbáld meg , én a DOVER - be jártam brit tanárhoz , nagyon jó volt , heti 2 - szer 1,5 óra . max 6 - an voltunk a csoportban. az egyik nap egész órán nyelvtanoztunk a másik nap meg csak beszélgettünk és mindenki szót kapott . A tanárunk nagyon jól irányította a beszélgetéseket.
Ha a csoportos nem tetszik , akkor Be Happy nyelvsuli ajánlom ott egyéni haladási ütem , egyéni időbeosztásban és a tanár csak rád figyel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!