Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki le tudná írni, hogy...

Valaki le tudná írni, hogy MOST hogy is vannak ezek az érettségi meg a nyelvvizsgák?

Figyelt kérdés

10-es vagyok angolról lenne szó és azt akarom kérdezni hogy most hogy is vannak ezek? először melyiket érdemes megcsinálni érettségi vagy nyelvvizsga? itt olvasgattam de össze vissza vannak a válaszok valaki szerint ez valaki szerint az, informatika (nem az alap dolgok) irányba akarok elmozdulni egy jó angollal plusszba

hogyan lenne több plusszpont ?hogyan érdemes letenni őket?

2014. szept. 12. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Hova rohansz? Nincs olyan, hogy melyiket érdemes először. Lényeg az, hogy mire végzel, legyen egy nyelvvizsgád. Azért 28 pontot kapsz. Ugyanolyan értékű papírt szerezhetsz legalább 60%-ra sikerült emelt szintű érettségivel is, amire akkor kaphatsz 50 pluszpontot, ha a választott szakodon az angol felvételi tárgy. Ellenkező esetben fölösleges, illetve a nyelvvizsga árát spórolhatod meg vele, mert a középiskola alatt vagy végén letett érettségi ingyenes. Előrehozott érettségit tehetsz évvégén, előtte azonban le kell osztályozóvizsgázni 10-11-12.-ből.
2014. szept. 12. 21:08
 2/2 EffyStonem96 ***** válasza:
Az előttem szóló elmondta a lényeget. Ha valami egyéb kérdésed van, írj nekem privátban nekem nyugodtan. Abban ne hallgass rá, hogy minek rohanni, minél hamarabb megcsinálod, annál könnyebb lesz később, ez tapasztalat. Írj nyugodtan, mindenben segítek, amiben tudok :)
2014. szept. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!