Vas ember kérdése:
Nyelvtanulás? Hogyan? A többi lent!
Figyelt kérdés
Ukrajnában élek, Kárpátalján, 15 éves srác vagyok, aki nyelvet kellene, hogy tanuljon!Ez az ukrán lenne, és abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan tanuljam meg?A problémám az, hogy nem nagyon marad meg a fejemben a "szó", így hiába meg tanulom, el is felejtem..., honnan kezdjem, hogy haladjak, és hogyan jegyezzem meg?(Ukránul írni, olvasni tudok)
A szüleim tudnak ukránul, de nekem nem megy :(
Könyörgöm, aki tud valamit mondani/hozzáfűzni az bátran tegye meg!
A válaszokat előre is köszönöm! :)
2014. szept. 4. 07:14
1/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__nyelvt..
Hogy tudtad ugyanazt a kérdést kétszer feltenni, és minek. Szerintem elég értelmes választ adtam neked.
2/3 A kérdező kommentje:
Valamit elhibáztam, és nem akartam hibásan ott hagyni.Gondoltam törlöm és kész...és felteszem úgyan azt a kérdést jaítva!De mind1, azt nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :)
2014. szept. 5. 07:18
3/3 A kérdező kommentje:
Azért nagyon szépen köszönöm a válaszodat!*
2014. szept. 5. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!