Soproni angoltanár?
Figyelt kérdés
Valaki nem tud egy jó angol tanárt Sopronba, aki felkészít érettségire és vállal "magánórát"? (úgy értem, hogy nem csoportosat, hanem csak én lennék egyedül) Ha igen, akkor tudnátok árat is mondani? Csak úgy nagyjából, nem kell pontosat.2014. szept. 2. 15:50
1/3 anonim válasza:
én a Csengery utcába járok, a TA nyelvsuliba. csoporttal indultam, aztán egyedül is vállaltak. heti 90 perc, alkalmanként 5500ft amint hó végén egybe kell fizetni. hatásos, de túl drága 18L
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ez tényleg eléggé drága, főleg, hogy másból is járok korrepra, de azért köszönöm :)
2014. szept. 2. 17:33
3/3 Péterfay Dóra válasza:
Szia!
Sajnálom, hogy csak most olvastam a kérdésedet, remélem, még nem késő!
Bajai vagyok, de skype-on óránként 2000 forintért vállalnám a tanításodat. Anyanyelvi szinten, brit kiejtéssel beszélem a nyelvet. Ha érdekel, vegyél fel skype-on. (privátban megírtam a skype nevemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!