Milyen internetes oldalon tudnék németet gyakorolni?
Figyelt kérdés
Suliban a Delfin könyvből tanulunk,általánosban a Deutschmobil-ból tanultunk.
Az a célom,hogy legyen középfokú,de inkább felsőfokú nyelvvizsga.Először le szeretném tenni a középfokút és ha jól megy akkor megpróbálnám majd a felsőfokút is.Persze nem most,majd 2-3év múlva.
Csakhogy addig szeretnék gyakorolni.Órákon odafigyelek,nagyjából tudom is.4-es 5-ös vagyok németből,év végre 5-ös akarok lenni.
Sajnos különtanárhoz nem tudok járni,mert nem telik rá:(
Szóval kellene valami olyan oldal ahol tudnám gyakorolni a szavakat,a nyelvtant.
Van ilyen oldal?
15/L
2010. jan. 16. 11:34
1/3 anonim válasza:
én felsőfokra készülök:ezt az oldalt szeretem:
2/3 anonim válasza:
itt alul találsz még oldalakat,ezeket is szeretem,főleg a Goethe-házat:)interaktív játékos formában lehet vele tanulni:)
1.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!