Melyik felsőfok, tudni kellene. Hány százalékkal? Egyébként esélyes a 6.5 pontos IELTS egy más vizsgarendszerben szerzett felsőre.
2014. aug. 24. 19:37
2/8 A kérdező kommentje:
2006 nyaran (17 evesen) szereztem altalanos felsofokot, 2010-ben a Corvinus-on nemzetkozi kapcsolatok szakmai felsot. A luxemburgi egyetem azzal a feltetellel vett fel, hogy leteszem a ielts-et 6.5 p minimummal. Tartanom kellene tole? Koszi,
2014. aug. 25. 01:34
3/8 anonim válasza:
2006? Hááát, nem tegnap volt. De feltételezve, hogy azóta is minimum szinten tartod a tudásod, menni fog. Évek óta készítek IELTS-re és az a tapasztalatom, hogy egy "mezei" felsőfok kb annyit tud mint az IELTS 6.5 szintje.
Azt javaslom, hogy rendszeresen csinálj mock exam-eket és azzal már le tudod mérni, hogy milyen eredményre számíthatsz. Figyelj arra, hogy az academic-nél van táblázat vagy működési leírás értelmezés is, plusz a szövegalkotásnál (writing) vannak eltérések a general-hoz képest.
2014. aug. 25. 13:32
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! 2006-ban meg boven gimis votam, azota 3 helyen dolgoztam angol nyelvvel, koztuk az europai parlamentben, es volt egy brit baratom. Ami most aggaszt, hogy par honapja kikoltoztem Franciaorszagba, es az agyam most a franciara allt ra, neha franciaul jutnak dolgok eszembe, amikor angolul probalok gondolkodni, pedig franciaul negyed olyan jol tudok. De az egyetem, ahova egyebkent folvettek, ket tannyelvu (fr es angol), 6.5-ot varnak el a ielts academic-en.
2014. aug. 25. 14:55
5/8 anonim válasza:
Mikor mész vizsgázni? Előtte naponta órákat tessék angol nyelvű filmeket nézni és vedd elő az angol barátaid is. Olvass bármit a neten angolul és azért a biztonság kedvéért nézd át a levélírás szabályait. Csak a formai dolgokra is jár pont.
Sok sikert!
2014. aug. 25. 17:17
6/8 A kérdező kommentje:
Szept 6-an csinalom, parizsban. Remelem, egy franciaval sem fogok talalkozni a vizsgahely epuleteben :D lol. Vettem amugy egy felkeszito konyvet, a szovegertesi feladatok nem parak, megneztem a tablazat elemzest is. Az audiorol egyaltalan nem tartok, azt kb kizart, h elrontsam, a szobelit nem tudom, mert mostanaban valahogy nem beszelek olyan automatikusan angolul, hanem van, hogy el kell gondolkodnom, hogyha diverz mod szeretnem kifejezni magam, van egy slight British accentem a brit exem jovoltabol, remelem, ez bejon majd a vizsgaztatoknak.
2014. aug. 25. 20:38
7/8 anonim válasza:
Ha még van időd, akkor a Cambridge-től az OBJECTIVE IELTS-et nézd meg, az advanced verziót. A scribd-en megtalálod feltöltve ha máshol nem találod. Rendkívül jó könyv és tele van olyan szövegekkel, amelyek szintje és témája abszolút mérvadó a vizsgán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!