Szerintetek sikerülni fog a felsőfokú nyelvvizsga?
A [link] oldal felmérése szerint a szókincsem kb. 8540 szóra terjed ki angolból. 7 éve tanulom, 16 éves vagyok. Szerintetek sikerülhet, és ennyi év tanulás után nem kellene többet tudnom?
Köszönöm!
Megcsináltam én is a tesztet, elég szórakoztató volt :). Sose csináltam felsőfokú tesztet, de felsőfokúnak érzem az angolomat, nekem 17 300-at saccolt az oldal.
Személy szerint azt gondolom, hogy ha a nyelvtanod jó, akkor ennyi szóval is sikerülhet a vizsga, viszont tényleg illene valamelyest bővítened a szókincsedet. Olvass angol nyelven, az rengeteget segít.
Nekem már megvan a felsőfokúm. Úgy hogy tényleg csak azokat jelöltem amiknek a jelentését pontosan tudom, így 7370 az eredmény.
A teszt rövidsége miatt, nem túl hiteles az eredmény szerintem, filmeket, sorozatokat már rég felirat nélkül nézem, éltem már kb fél évet angol nyelvterületen, ennek ellenére ebben a tesztben sok olyan szóval találkoztam, amiket még életemben nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!