Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Japán JLPT N5-N1 szintek...

Japán JLPT N5-N1 szintek kanjiai megtalálhatóak valahol a neten?

Figyelt kérdés
Kerestem, de nem találtam meg úgy, hogy a jelentés magyarul ott lenne mellette. Lehet csak figyelmetlen voltam és elsiklottam felette...

2014. aug. 11. 21:06
 1/8 Péter飛多 ***** válasza:
magyarul nincs. angolul, olvasattal+ jelentéssel szintekre bontva találod meg a www.jlptstudy.net oldalon.
2014. aug. 13. 03:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos nem tudok angolul... Németes vagyok :(
2014. aug. 13. 19:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne is reménykedj. Ezt halál komolyan mondom, én pillanatnyilag angolról tanulok japánra (jól megy), de meg sem próbáltam magyarul rákeresni. Egyszerűen fölösleges. Németről talán találsz, bár az se biztos.
2014. aug. 15. 18:24
 4/8 Péter飛多 ***** válasza:

németesként hiába sajna. vagy magántanárhoz fordulsz, vagy szótárazol minden szót, kifejezést...

amúgy ha kell segítség írj nyugodtan privátba. N5től N3as szintig vállalok felkészítést.

2014. aug. 17. 01:46
 5/8 A kérdező kommentje:

Értem... Köszi az infót!

Mondjuk a Kanji és Kana - A japán írásrendszer kézikönyve és szótára (Kazár Lajos, Wolfgang Hadamitzky) megvan.

2014. aug. 17. 16:00
 6/8 Ezeöccá ***** válasza:

Ez mondjuk nem pontosan az, amire kíváncsi vagy, de németül van:

[link]

[link]

Németországban is rengetegen tanulnak japánul, én is ott kezdtem.

2014. nov. 29. 11:45
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2014. nov. 29. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Add fel, magyarul nincsen. Nekem se jó az angolom, de szerintem az angol tanulása is hasznos és így legalább 2 az 1-ben van :D
2015. febr. 7. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!