Japán JLPT N5-N1 szintek kanjiai megtalálhatóak valahol a neten?
Figyelt kérdés
Kerestem, de nem találtam meg úgy, hogy a jelentés magyarul ott lenne mellette. Lehet csak figyelmetlen voltam és elsiklottam felette...2014. aug. 11. 21:06
1/8 Péter飛多 válasza:
magyarul nincs. angolul, olvasattal+ jelentéssel szintekre bontva találod meg a www.jlptstudy.net oldalon.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos nem tudok angolul... Németes vagyok :(
2014. aug. 13. 19:45
3/8 anonim válasza:
Akkor ne is reménykedj. Ezt halál komolyan mondom, én pillanatnyilag angolról tanulok japánra (jól megy), de meg sem próbáltam magyarul rákeresni. Egyszerűen fölösleges. Németről talán találsz, bár az se biztos.
4/8 Péter飛多 válasza:
németesként hiába sajna. vagy magántanárhoz fordulsz, vagy szótárazol minden szót, kifejezést...
amúgy ha kell segítség írj nyugodtan privátba. N5től N3as szintig vállalok felkészítést.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem... Köszi az infót!
Mondjuk a Kanji és Kana - A japán írásrendszer kézikönyve és szótára (Kazár Lajos, Wolfgang Hadamitzky) megvan.
2014. aug. 17. 16:00
6/8 Ezeöccá válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2014. nov. 29. 14:11
8/8 anonim válasza:
Add fel, magyarul nincsen. Nekem se jó az angolom, de szerintem az angol tanulása is hasznos és így legalább 2 az 1-ben van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!