Mit tudtok az Angol Nyelviskola Budapestről, tapasztalatok?
Köszi a tanácsot hát kicsit után jártam a sulinak . Mert kiderült h az egyik ismerősöm odajárt pár hónapot . Ő mondta hogy ilyen tanulószobás a dolog , egy teremben többen vannak ( max 8 ) és a tanár körbe jár... A tanároktól nem volt elhalva mert különbséget tettek a tanítványok között a kiskedvenckének többet segítettek ...jobban odafigyeltek rájuk , szal emiatt hagyta is ott.
A honlapjuk szimpatikus , de azt hiszem mégsem iratkozombe hozzájuk !
az ismerősőm még azt mondta h szintfelmérő után kapott egy ilyen haladási tervet potosabban a BlackBird könyv haladási tervét , oda voltak leírva , h milyen feladatokat kell megoldania. pl. most végezd el a 12 oldalon a 3 -as feladatot...aztán a tanár ellenőrzi persze ha van rá ideje mert ugye 8 - an vannak a teremben. Igazából , totálisan magadra vagy hagyva a feladatokkal .
Mondjuk az ismerősőm azért is hagyta ott mert ahogy már írtam különbséget tettek a tanárok a diákok között , voltak a kiskedvenckék akikkel többet foglalkoztak , jobban segítettek nekik míg másokat emberszámba sem vettek és nem haladtak de a pénzt elkérték....
Hjaj nem egyszerű jó nyelvsulit találni :(
én már haladó szinten vagyok angolból . A magántanár már nem tud újat mondani a számomra. Tanfolyamnál pedig a 80 % beszéd 20 % nyelvtan lenne az ideális a számomra. ilyet keresek de eddig nem találtam ...
De egyébként igazad van szintől és céltól függ a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!