Telc nyelvvizsga levelénél mi számít bele a szószámba illetve ha esetleg valamivel kevesebb azért hogy vannak le?
Figyelt kérdés
Ma voltam telc b2 nyelvvizsgán úgy érzem hogy egész jó levelet írtam megemlítettem mind a három szempontot sőt még egy sajátot is röviden kerek egész lett és nem is fért volna ki több(bár nem apró betűkkel írok) Egyszer számoltam meg a szavakat akkor ha jól emlékszem 120 volt talán de annyira sokk alatt voltam hogy ebben sem vagyok biztos utána még írtam pár mondatot.(150 nek kell lennie) Azt szeretném tudni hogy mik számítanak bele minden ami a lapon van vagy csak a dear sir or madam-tól vagy az sem? És ha esetleg nem annyi akkor ez ugye nem 0pontot jelent?2014. aug. 9. 18:25
1/2 anonim válasza:
a dear sir or madam tól minden (már ez az 5 szó is) az ilyen dátum címzés nem csak
és az ilyen a an the is 1 szó
2/2 A kérdező kommentje:
Talán meg lesz de nem tudom..ugye ha nem olyan iszonyatosan sokkal kevesebb az nem 0?
2014. aug. 9. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!