DominikNagy kérdése:
Telc angol B2 (középfok) kimegy vizsgázni augusztus 9. -én szombaton Kaposvárra?
Figyelt kérdés
Milyen érzitek a felkészülésetek? Nagyon izgultok?
Szóbeli tételek közül hányat dolgoztatok ki?
Mindenkinek sok sikert!:)
2014. aug. 7. 20:54
1/5 anonim válasza:
Én megyek, csak nem Kaposvárra. :)
2/5 anonim válasza:
Én is holnap megyek:D
Személy szerint nagyon izgulok,sosem voltam egy nagy angolos,viszont kell a nyelvvizsga.Sokat gyakoroltam,remélem menni fog.:)
Nektek is sok sikert,reméljük sikerülni fog!:)
3/5 anonim válasza:
Én is megyek, de én Debrecenbe. :)
Hihetetlenül izgulok, már tegnap se és ma se tudtam enni, csak ilyen pirítóst nyomott belém anyukám.:D Nagyjából minden szóbelit kidolgoztam a tanárommal, de mivel van 20 percünk kidolgozni, ott is simán kitalálhatsz bármit.:) Sok sikert mindenkinek, szorítsunk egymásnak, hátha könnyű lesz :) !!!!!! 17/L
4/5 anonim válasza:
én is holnap megyek, írásbelit gyakorolgattam szerda óta, de szóbelire nem dolgoztam ki semmit.. úgy tudtam hogy az nem gáz, de ezek szerint mégis?
5/5 anonim válasza:
Sokan azt mondják hogy nem gáz, de azért van egy kifejtős téma, amiről kell beszélni másfél percet. Mondjuk vannak könnyű témák, mint pl film, könyv, személy akit tisztelsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!