Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Telc B2 angol nyelvvizsga...

A Telc B2 angol nyelvvizsga augusztus 9. -én tudja vki h szívatós lesz v könnyű?

Figyelt kérdés

olvastam pont itt a gyakorikérdéseken, h volt aki sokat tanult rá és megbukott mert nagyon nehéz és szívatós is volt egyben. és ugyan az a személy írta h a következő nyelvvizsgára újra elment és nagyon könnyű volt és simán átment.

szóval most nagyon félek a vizsgától...:\

2014. aug. 3. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez emberfüggő. Kinek mi könnyű. Amúgy sok sikert a vizsgához.:) Ne félj.
2014. aug. 3. 22:18
 2/7 Daisyke válasza:

Menyj neki nyugodtan! Én TELC-eztem, elsőre átmentem! :) Minden csak hozzáállás kérdése, ha esténként úgy fekszel le, hogy menni fog, olyan feladatsort kapok, amit tudni fogok, sima ügy lesz! :))Minél lazábban csinálod, annál jobb lesz! ;)

Mondjuk én két éve csináltam, és lehet azóta tényleg nehezedett:// Meg egy kicsit furcsállottam, hogy 2B-s ceruzával kellett írni ...

2014. aug. 4. 21:33
 3/7 anonim válasza:
Én is 9-én megyek de valami hihetetlenül félek..:( énis attól, hogy nagyon nehéz lesz, pedig sokat tanultam ráá.:(
2014. aug. 6. 11:56
 4/7 anonim válasza:
ti is kaptatok e-mailben segítséget meg szintfelmérőt? most azon parázom h nehogy az legyen h felmérik és megnézik mi a nehézségem és olyat tesznek bele .
2014. aug. 7. 11:24
 5/7 anonim válasza:
kaptam én is, de nem csináltam meg, mert mi van ha most lepontozza az ott elért eredményed, és elmegy az egész önbizalmad, aztán mehetsz ilyen képzettel vizsgára hogy nem tudsz semmit .:) sokat tanultok még ebben a 2 napban?
2014. aug. 7. 14:53
 6/7 A kérdező kommentje:

az a baj h én már nem tudok mit tanulni..

mindenki azt mondja h írásbelire elég ha csak szavakat tanulok

de nem értem h az mire jó...:|

2014. aug. 7. 15:53
 7/7 Ronee44 válasza:
Szókincs bővítésre jó. Én is 9.-én voltam. Nektek hogy ment?
2014. aug. 12. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!