Hány szót kell tudni kezdő angol nyelv szinten?
Figyelt kérdés
Igen a szavak számára vagyok kiváncsi!2014. aug. 3. 10:31
2/9 anonim válasza:
Pontosan annyit, mint egy idegenajkúnak kezdő magyar nyelvi szinten.
3/9 A kérdező kommentje:
oké, értem én a humort, de...mindegy :/
2014. aug. 3. 11:24
4/9 A kérdező kommentje:
:(
2014. aug. 3. 11:25
5/9 anonim válasza:
A kezdő az azt jelenti, hogy semmit se tud. Utálom az olyanokat akik beülnek kezdő német, olasz, angol stb tanfolyamokra, merthogy ők úgymond "kezdőnek érzik magukat" azután meg villognak, hogy ja ők már tudják a számokat, színeket meg egy rakás más alap dolgot. Más meg valódi kezdőként kellemetlenül butának érzi magát.
Szóval a kezdő az igenis az aki semmit se tud.
6/9 anonim válasza:
Nem, ebben semmi humoros nem volt.
7/9 anonim válasza:
Kezdőnek az mondható, aki nulláról kezdi a nyelvet tanulni. Amire te gondolsz, az az alapfok, szerintem. Az alapokat az tudja, aki alap szituációkban megérteti magát - tud köszönni, be tud mutatkozni, meg tudja mondani mit dolgozik, hány éves, tudja a számokat, napokat, hónapokat, dátumot, időt, színeket, alap élelmiszerek és italok neveit, tud egyszerű útbaigazítást adni... hogy ez pontosan hány szót takar, nem lehet megmondani, a nyelvtudás szintjét nem aszerint mérik, hány szót tudsz. Mert ugye hiába tudod pl. az autó összes alkatrészének a nevét és az összes javításhoz használt eszköz nevét, ezáltal mondjuk 400 szót, attól még nem vagy középhaladó. Remélem érted, mire gondolok.
8/9 anonim válasza:
Jó, ha érted a humort, de ezek szerint vagy mi nem értjük a kérdésed, vagy - ami valósíznűbb - Te nem érted, mit jelent a szó, hogy kezdő.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, az alapfokra gondoltam.
2014. aug. 4. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!