Felsőfokú eszperantóból?
Ha angol és német nyelvvizsgád is van, akkor végképp felesleges az eszperantó! Helyette inkább tanulj spanyolt vagy franciát, nagyobb esélyed lehet 3 nyelvvel egy állásinterjún, főleg ha abból mindhárom hasznos.
Az eszperantónak sok értelme nincs, ez egy mesterséges nyelv, sok egyetem már el sem fogadja a diplomához, mert néhány hét-hónap alatt megtanulható, de szinte semmire nem mész vele. Vannak eszperantó fanok, meg emberek, akik eszperantó nyelven csetelnek-fórumoznak, de konferenciót, szakirodalmat soha nem fognak kiadni belőle.. ezt mérlegeld.
Azon a pénzen, amit a könyvekre, tanárra, vizsgára költesz, bármi mást is vehetsz.. Persze ez a te dolgod.
Én inkább az említett nyelvekre gyúrnék. (eszperantó felsőfokkal nem láttam még álláshiretést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!