Melyik német nyelvkönyv a legjobb szerintetek? Kekse, Kon-takt, Start? Vagy esetleg valami más?
Figyelt kérdés
Ha némettanár válaszol, kérem írja oda azt is! (Nyilván neki profibb a rálátása és megbízhatóbb a véleménye.) Köszönöm!2014. júl. 28. 12:00
11/15 anonim válasza:
Talán fura, de pont egy orvosi egyetemista (is) most a magántanítványom. A KON-TAKT-ból tanulunk, szereti. Talán még a Themen könyveket ajánlanám. (Ezeket ismerem, és megbízhatóan jók.)
12/15 A kérdező kommentje:
Éééés a következő probléma. Gondoltam, megnézem a KON-TAKT leírását a bookline-on. Nem lehet megrendelni az első kötetet. Se az alexandra.hu-n, se a libri.hu-n, se az ntk.hu-n azaz a kiadó oldalán sem. :D
2014. júl. 28. 20:54
13/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam még megrendelni, csak fura volt..
2014. júl. 28. 20:55
14/15 anonim válasza:
Azt elfelejtettem mondani, hogy a KON-TAKT könyvnek is az a szerzője, aki a START-nak. Természetesen alapozónak jók ezek a könyvek,a középfok környékéig készítenek fel, illetve egy kicsit lejjebb.
Gondolom, most az iskolai tankönyvrendelések időszakában lehet készlethiány, de itt nézz körül:
15/15 A kérdező kommentje:
Pusztán érdeklődésből kérdezem, hogy felsőfokúra, ha készül valaki, akkor melyik könyvet használják? Ha a Kont-Takt középfokig készít fel kb.
2014. júl. 29. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!