Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Júliusi origo nyelvvizsgaeredm...

Júliusi origo nyelvvizsgaeredménye már van valakinek?

Figyelt kérdés
12-13 nap telt el,de mondták hogy nyáron a 30 napnál jóval korábban várható eredmény.
2014. júl. 16. 14:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Még nincs. :/
2014. júl. 17. 09:57
 2/14 anonim ***** válasza:

Nem, még nincs

Talán a jövő héten

2014. júl. 17. 11:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! júli 5-én voltam. A legtöbben említették, hogy hamarabb is lehetséges, mi a tapasztalat mikor teszik fel? Nsgyon kevesen voltunk maga a vizsgáztató is említette. Valamint mi a tapasztalatotok a pontozásról? Kedvesebb, engedékenyebb vagy szigorú? Köszönöm előre is a válaszokat! :)
2014. júl. 17. 13:08
 4/14 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták,hogy mivel nyár van,ezért 15-20 nappal a vizsga után nagy valószínűséggel fenn lesz az eredmény.

Szerintem holnapra már várható,vagy legkésőbb jövőhét közepére. Jó lenne,minél hamarabb,mert külföldre utazok és előtte szeretném tudni .:D

2014. júl. 17. 13:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Mától töltik fel az eredményeket .:D
2014. júl. 18. 10:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Most kellett ha szerettél volna lemondani a felülvizsgálati kérelemről, lemondtam róla, kövezzetek meg de nemisgazán értem mi is... Ezek szerint ma már várható az eredmény honnan tudod?
2014. júl. 18. 10:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ráér lemondani a felülvizsgálatról,ha már megvan az eredmény.
2014. júl. 18. 10:57
 8/14 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom,hogy lesz ma eredmény,mert ott irja,hogy A hivatalos redmény közzétételének dátuma: julius 18.
2014. júl. 18. 10:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Sajnos akkor ezt már elrontottam, mindegyis ha netán nem sikerül sem lebbezek fel, a hírek alapján felesleges, nem hiába van a ponthatár + azt mondják a fellebezés név alapján megy nem jegyeztetem meg magam, persze ezt csak hallottam, mi az igaz, mi nem nemtudom....Reméljük ma már tényleg lesz eredmény, jó lenne... várom...Szóbeli már megvan ECL tipus de az írásbeli ECL-en 3 szor voltam Origón ez az első... :(
2014. júl. 18. 11:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Fenn vannak az eredmények( nekem legalábbis) és SIKERÜLT! :)
2014. júl. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!