Meg lehet az angolt 4 év alatt tanulni?
Figyelt kérdés
Középszintű nyelvvizsga,érettségi szint érdekelne.
8 évig tanultam a németet,de most továbbtanulásnál váltok.A némethez nem éreztem akaraterőt.Kinek mi a tapasztalata?
2008. aug. 3. 18:00
21/21 anonim válasza:
Gimnáziumi szinten szerintem csak akkor ha jó tanárod van, mert egy nyelvhez nem túl sok heti 4-5 óra! De szerintem a németet ne hagyd abba semmiképpen, hidd el annyit érsz, ahány nyelven beszélsz! Nagy érték az és hasznos is! Csak keress valami más megközelítési módot, hogy újra motivált legyél!
Ja egyébként az angolt én is 4 év alatt tanultam meg, most van egy középfokú nyelvvizsgám, készülök a felsőre és angol szakos vagyok =)
De ez nem a kitartásom érdeme, sajnos iszonyú lusta vagyok, egyszerűen van hozzá érzékem! De az akaraterő nagyon sokat számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!