Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki volt már Origo szóbeli...

Valaki volt már Origo szóbeli nyelvvizsgán?

Figyelt kérdés

Én augusztusban megyek és szeretném ha valaki esetleg leírná nekem hogyan volt miket kérdeztek stb.

Előre is köszönöm. :))

2014. júl. 13. 16:23
 1/3 anonim válasza:
0%
igen én nemrég voltam angolon nagyon kemény, készülj sokat!
2014. júl. 13. 16:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, alapfokúról van-e szó, vagy sem, de áprilisban voltam németből.:)

Be kellett mutatni magam, kérdezgettek a családról, és mivel előtte egy hónappal töltöttem a 14-et, erről is beszéltek, meg mondták hogy 15. szülinapom töltöttem, mire én kijavítottam hogy 14, be kellett mutatnom a legjobb barátnőm, kedvenc tantárgyról kérdeztek, suliról, hová megyek továbbtanulni, aztán húzni kellett 2 képet, abból a 2-ből választani, amiről tudok összefüggően beszélni,én egy partysat választottam.Mikor ezzel megvoltam, húztam szituációt.Ez az álláskeresés volt(Pedig reménykedtem én is, és a tanárom is, hogy 14 éves létemre nem ilyet húzok,dehát.:D) ment már ez gyakorlásnál jobban is, de végül nem lett olyan rossz, és nem volt nehéz, a vizsgáztatók kedvesek voltak.:D Úgy emlékszem 36 pontom lett a 40-ből.:)

Magnóhallgatás sem volt nehéz, nekem szerencsére, de abban szerencsésnek is kell lenni, hogy érthetően beszéljenek:)

2014. júl. 13. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

huhh kb 5 éve voltam, nem nagyon emlékszem, de nem volt gáz az tuti (német közép)

témáról kellett beszélni, amit a kép ábrázolt, előtte kicsit magamról is, aztán volt szituáció

2014. júl. 14. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!