Mit jelent ez a néhány mondatos angol, Katy Perry az Ancient Alienekről beszél valamit?
Figyelt kérdés
In a June 2011 Rolling Stone interview, singer Katy Perry commented that she had become "obsessed" with the show, saying, "When it talks about the sky people, how everyone comes from the sky and how the Pyramids were used for star observations, it's too much for me. It all seems to connect the dots. It's blowing my mind2014. júl. 7. 19:59
1/5 anonim válasza:
Mikor az égi emberekről beszél, arról, hogy mindenki az égből származik, és hogy a piramisokat csillagvizsgálókként használták....
Fogalmam sincs, hogy az általad emlegetett akármikre gondol-e.
2/5 A kérdező kommentje:
Katy Perry énekes azt mondta hogy....
Tovább hogy van? Valaki lefordítaná?
De ne úgy hogy nagyjából hogy mi a lényeg, hanem hogy mit pontosan jelent a szöveg.
A főnevek megvannak, csak a nyelvtannal bajlódok.
2014. júl. 8. 19:16
3/5 A kérdező kommentje:
Jól elírtam.
2014. júl. 8. 19:16
4/5 anonim válasza:
Mivel utánanéztem miről beszélsz, és valami tévéműsorról van szó, így igen, arról beszél. A fordításom pedig teljesen pontos. Az idézőjeles résztől, ameddig csináltam. A többi szöveg nem érdekes, csak ínnyi, hogy K. P. A Rolling Stone-nak adott interjújában azt mondta, amit már lefordítottam. A vége meg, hogy túl sok neki az ilyesmi, teljesen leolvasztja az agyát. Ennyi.
5/5 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy megszállottjává lett a műsornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!