Telc nyelvvizsgánál járuljak hozzá hogy hangfelvételt készítsenek vagy ne?
Figyelt kérdés
Ma jelentkezek angolból B2 szinten és nem tudom ,hogy hogy járnék jobban mivel megkérdezi,hogy hozzájárulok e hangfelvétel készítéséhez(a szóbeli résznél).Szerintetek?2014. júl. 6. 11:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem járulj hozzá. Ha később panaszod lesz a szóbeliről, legalább felvétel is lesz róla. Egyébként se történhet semmi baj abból, ha felveszik a szóbelidet.
2/7 A kérdező kommentje:
csak valahol azt írják frusztráló mikrofonba beszélni:/ nem tudom..mondjuk nem hiszem hogy ezen múlik ha tudok az adott témáról beszélni mikrofonba is tudok.De ha mondjuk nem kérem a felülvizsgálatot akkor is megnézik a hangfelvételt?
2014. júl. 6. 11:45
3/7 anonim válasza:
Akkor senki nem fogja vele az idejét tölteni. Ez csak a panaszkezelés miatt van így. Egyébként nem hiszem, hogy direkt mikrofonba kell beszélni, mert akkor a két vizsgáztatónak is külön mikrofonja kéne, hogy legyen, hanem valószínűleg csak letesznek az asztalra valamilyen felvevő eszközt, diktafont, úgy, hogy az ne legyen zavaró.
4/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem adnak mikrofont a kezedbe, hogy beszélj... diktafon lesz az asztalon közel hozzád, a lényeget fel fogja venni, ha probléma vagy reklamáció van vissza tudják hallgatni. Egyébként a kutya nem kíváncsi rá. A vizsgáztatók örülnek ha vége a szóbeliknek, nemhogy poénból hallgassák is. Amúgy is bizalmas dolog, bárki nem férhet hozzá.
Ne is gondolj rá a vizsga alatt, akkor nem lesz frusztráló az érzés.
5/7 anonim válasza:
Diktafon van, és a vizsgázó érdekében - korábban akik fellebbeztek a szóbeli miatt, nem lehetett ellenőrizni a szóbeli vizsgát.
6/7 anonim válasza:
Így van! Egy diktafont tesznek az asztalra. A vizsgahelyzetben az lesz a legkisebb problémád, hogy van-e egy kütyü az asztalon vagy nincs :).
7/7 A kérdező kommentje:
na akkor hozzájárultam:D ha ezen múlna már régen rossz:D
2014. júl. 6. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!