Szeretnék stabil felsőfokú szintig eljutni angolból, milyen blogokat/olvasmányokat/weblapokat olvassak?
Figyelt kérdés
Most egy nagyon erős B2, gyenge C1 szinten vagyok, és igazából a szókincsem ami szerintem gyenge..
Érdekelnének gazdasági/életmódbeli/sportos/vicces/filmes/természettel kapcsolatos olvasmányok :)
Köszönöm!
2014. júl. 4. 03:10
1/1 anonim válasza:
Ami nekem segített, az az mmorpg, mint például a World of Warcraft. Fel kell menni teamspeakre és beszélni az emberekkel. Miközben játszotok szépen lassan megtanulsz angolul. Nekem 3 év játék után meglett a C1 szóbeli 85%-kal. Emellett jók a filmek is angol nyelven, de szerintem akkor tanulsz meg a leggyorsabban, ha rá vagy kényszerítve arra, hogy használd a nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!