Hogyan lehet felkészülni a nyelvvizsgára magamtól?
Figyelt kérdés
Angol nyelvből szeretnék minél hamarabb középszinten nyelvvizsgát tenni. Szeretnék magamtól felkészülni rá, esetleg a vizsga előtt elmennék néhány alkalomra egy nyelvtanárhoz. Tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám letölteni az anyagokat amik a nyelvvizsgához kellenek? Én a Telc vizsgára gondoltam, hogy az elég könnyű, pont megfelelne nekem. Tudtok róla valamit? Hogy ehhez a nyelvvizsgához hol lehet anyagot beszerezni? Köszönöm a válaszokat! :)2014. júl. 2. 16:31
1/6 anonim válasza:
Nézz sok angol filmet/sorozatot először felirattal (angollal) majd anélkül.Beszélgess sokat angol nyelvű emberekkel,a neten vannak ilyen fórumok ahol tudsz találni beszélgetőpartnert.Plusz szerintem vegyél valamilyen könyvet ami segít a nyelvtanban /szóbeli tételekben.A magántanár jó ötlet.Hajrá :)
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2014. júl. 2. 18:17
4/6 anonim válasza:
A honlapjukon rengeteg minden fentvan, hogy mit kell tudni a vizsgáról, meg hogy mire számíts.
Szerintem jó döntés volt. Ha megengedsz egy tanácsot: a levélre nagyon fekudjél rá. Tanulj be sablon mondatokat az összes típusra. Ha elhasalsz a vizsgán, akkor az tuti a levél miatt lesz. A többi része nem nehéz, igazándiból ez sem, ha odafigyelsz.
Ezt töltsd le. A neten találtam. Az összes feladatrészhez nagyon nagy segítség.
5/6 anonim válasza:
Az hulyeség amúgy, hogy sehogy nem lehet felkészulni egyedul. Az osztálytársam nem volt egy nagy nyelvzseni, de 10.-ben letette egyedul.
6/6 A kérdező kommentje:
A linket küldőnek: nagyon szépen köszönöm! :) Én is töltöttem már le sokat, de ez jobban össze van foglalva. köszi :)
Utolsó válaszoló: neked is köszi! Én is megpróbálom magamtól megcsinálni :)
2014. júl. 2. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!