Svéd, Norvég nyelvtanulás?!
Figyelt kérdés
Sziasztok, Debreceni vagyok és szeretnék svédül vagy norvégul tanulni. Tudtok ajánlani magántanárt? vagy tanfolyamot? Sajnos én nem találok.2014. jún. 30. 13:50
1/4 A kérdező kommentje:
Sőt ha ismertek a Debreceni Egyetemen tanuló skandináv diákot nekem az is jó. Szívesen felvenném vele a kapcsolatot :D
2014. jún. 30. 14:00
2/4 anonim válasza:
A kérdésed nagyon meglepett. Én, svédül tanulok kb. 2 éve, magánúton, igaz Budapesten. Nem tudom...mi célból akarsz ilyen nyelveket tanulni? Írhatsz privátot is, úgymond "svédmániás" vagyok, lehet, tudok segíteni. 15/L
3/4 anonim válasza:
Svédnél nCore-n fenn van a kreatív svéd tanfolyam, norvégnál a kezdők norvég nyelvkönyvéből tudsz tanulni.
Itt meg leírják a nyelvtani szabályokat:
A könyvben a nyelvtant a leghátuljába találod, ha jól emlékszem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségeket. A ncore-os tartalmak természetesen megvannak és tanultam is már belőlük, de én szeretnék "ellenőrzött" körülmények között tanulni. :)
2014. jún. 30. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!