Valami jó oldal, ahol felső fok feletti szinten lehet ingyen angolt tanulni?
Figyelt kérdés
Felsőfokúm van angolból, kicsit felette is vagyok szintileg meglátásom szerint, de szeretnék még tovább fejlődni a nyáron, létezik ilyen oldal?2014. jún. 24. 19:10
1/6 anonim válasza:
Az már csak szókincs. Nézz minél több anyanyelvű filmet!
2/6 A kérdező kommentje:
azt elég gyakran csinálom, meg az angol oldalak, zenék, játékok. igazából ezekkel tanultam meg a nyelvet. de most lenne kedvem kicsit céltudatosabban is gyakorolni, hogy az úgy mit érne :)
2014. jún. 24. 19:16
3/6 anonim válasza:
Felsőfok felett már nem nyelvtanulós oldalról kell leckéket venni, hanem A Nyelvet kell használni a maga teljes valójában.
5/6 anonim válasza:
Úgy néz ki,hogy ez már csak szókincs.
Hozzá tenni kb. semmit se tudok, max. annyit,hogy oldalakon beszélgess angol anyanyelvűekkel.
És grat ahhoz,hogy ennyire megy az angol.:)
Nekem még középfok sincs meg és örülök,ha egyáltalán meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!