Hogyan tudnék olaszul tanulni otthon, tanár nélkül? /bővebben lent/
21:48: A 11:08-asra gondolsz? Mert ha igen, akkor válaszolnék is :P A suli miatt nem volt sok időm rá, szóval igen lassan haladtam, de lehetett volna gyorsabban is, a könyv is lehetővé tette volna. És akkor még nem volt ám internet meg ilyenek, szóval volt a könyv, a papír meg a ceruza aztán annyi. Most suli mellett is sokkal gyorsabban lehet haladni szerintem, annyi lehetőség van az olasszal találkozni/foglalkozni (hangoskönyv, olasz újságok, satöbbi)
Az első két lépést én nem ismerem, de azért sok szerencsét hozzá :D
Na? Sikerült? :)
Én is szeretnék megtanulni olaszul!
Gondolom már nem aktuális a kérdés, de lehet, hogy másnak igen.
Én nemrég kezdtem el neten keresztül olaszt tanulni és jól megy. Én youtubeon az Olasz online videókkal tanulok. Tényleg jól elmagyarázza és teljesen meg lehet érteni. Nem gondoltam volna, hogy könnyű az olasz nyelv. 12 évig tanultam angolt, de nekem az olasz könnyebbnek tűnik!
Kérdező, és 17-es, megtanultál végül tanári segítség nélkül olaszul? Ha igen, milyen szintet értél el, mennyi idő alatt?
Talán így majdnem 10 év után csak fent van még vki a gyakorin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!