Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Külföldi munkához nyelvtanulás...

Külföldi munkához nyelvtanulás + szakmai tanfolyam? Ki hogyan állna neki, mit csinálna?

Figyelt kérdés

Szeretnék külföldön munkát vállalni , lehetőleg angol nyelvterületen . Nyelvtudás hiányában arra gondoltam , hogy valamilyen angol tanfolyamra jelentkezek . Esetleg tudnátok olyat ajánlani , ahol egyszerre lehet valamilyen szakmát és nyelvet is tanulni ? Bár szakács a végzettségem , nem igazán szeretem csinálni (és nem is sokáig dolgoztam a szakmában , így gyakorlatilag elölről kéne kezdenem az egészet , amit nagyon nem akarok) , így pl. hajópincér.hu és hasonlót nem annyira szeretnék csinálni .

Tudnátok olyan szakmát/szakmákat ajánlani , amivel egy normális állást lehet szerezni külföldön ? Bírom a rendes fizikai munkát is (jelenleg is ilyen a munkám) , így ez nem gond . Ha ez releváns , nagyon érdekel pl. a hangtechnika és a zene (hobbi szinten foglalkozok vele) , így valamennyire otthon vagyok az ilyen műszaki dolgokban ! De igazából szinte mindenre vevő lennék !

A célom annyi volna ezzel , hogy egy mondhatni normális életet teremtsek , amit itt magyarban elég nehéz kiviteleznie egy átlag munkásnak , havi 80-90 ezres egyszerűen nevetséges fizetések mellett , de azt hiszem ezt nem kell nagyon túlragoznom , mindenki tudja miről beszélek ! Valószínűleg végleg kiköltöznék , ha összejönne a dolog és csak látogatóba jönnék néha haza ebbe , az amúgy nagyon "csudálatos hungarybe" . Szerintem elég sok embernek megfordul ez a dolog a fejében .

Ki mit csinálna ? Hogy kezdene neki ?? Aki már kint van , hogyan sikerült kijutnia ???

2014. jún. 10. 19:06
 1/1 A kérdező kommentje:
Ami még talán fontos lehet , az az , hogy valószínűleg többen vágnánk neki egyszerre a dolognak , 2-4 fő !
2014. jún. 10. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!