Elsősorban beszélni szeretnék megtanulni nagyon jól angolul. Milyen módszert ajánlanátok erre? Estleg önerőből mehetne ez?
De persze azért a nyelvtan is fontos lenne,tudom,mert helyesen szeretnék beszélni,természetesen.
Köszi előre is!
Filmnézés, könyvolvasás angolul.
Nekem legalábbis ez vált be.
(Nem felirattal, nem könnyített könyveket, hanem rendesen.)
Nagyon jól csak akkor fogsz tudni, ha valakivel rendszeresen gyakorlod.
Felirat nélküli filmnézés, regényolvasás, időnként hangosan felolvasása, magadban beszélés jó, de csak egy "elmegy" szinthez elég.
Kedves Utolsó, én így nem "elmegy" szinten tanultam meg, hanem perfektül...
Hozzáállás, kitartás, érdeklődés és képesség kérdése is a dolog. Ne magadból indulj ki, és ne okoskodj!
És esetleg nem tudnátok ajánlani,-akár innen netről- valamilyen programot,ami azért a nyelvtannal is foglalkozik?
Gondolkodtam,és azért az is fontos lenne,mert én vhogy a nyelvtannal együtt látok benne logikát,vagy ,hogy mondjam...Bár,akkor meg túl sokat gondolkodom,mielőtt megszólalnék .
Köszi előre is!
Épp ezért nem kell tanulni a nyelvtant kifejezetten, mert akkor meg sem szólalsz, amíg össze nem raktad a mondatot a fejedben.
Olvasással és filmnézéssel a nyelvtan automatikusan jön majd magától.
A kisgyerekek sem nyelvtannal tanulják az anyanyelvüket!
Ez igaz.
Oké,akkor megpróbálom így.
Remélem,menni fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!