Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mi a véleményetek az MMPublica...

Mi a véleményetek az MMPublications kiadó angol nyelvkönyveiről?

Figyelt kérdés
Végzős anglisztika szakos hallgató vagyok és a kiadótól a Matura Plus 2 érettségi felkészítő könyvet ismeret, korábban korrepetáltam ebből. Nagyon megtetsztett, viszont szeretném kipróbálni a nyelvkönyveket is (Traveller, New Plus, Channel) Van, olyan aki használta ezeket és tud néhány soros véleményt mondani a könyvekről?
2014. máj. 31. 15:09
 1/2 anonim válasza:
Én a Travellert és a Channelt ismerem, de engem leginkább a Traveller fogott meg, mert szerintem nagyon hatékony tud belőle lenni a tanulás.
2014. máj. 31. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
A nyelvkönyv ízlés kérdése, olyan, mint a ruha. Évekkel ezelőtt tanítottam a Channelből, szerettem. Elég gazdag az anyaga, és friss életszerű kifejezések vannak benne. A New Plus kiegészítésként jó. A Matura Plus 2 igényes, biztos alapot ad a középszintű érettségire, kicsit azt meg is haladja.
2014. máj. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!