Angol felsőfokú nyelvvizsgára való otthoni felkészüléshez milyen könyvet ajánlanátok?
Válaszoltam volna, de fent akadt a trágárságszűrőn, pedig eskü egy rossz szó nem volt benne O.o
Szóbelire az Exam Fright Killerből tanultam, és az 1000 kérdés 1000 válaszból (mindkettő advanced).
Írásbelire a nyelvvizsga saját kiadványait vettem fel, amelyekben mintafeladatok voltak.
Emellett film-, sorozatnézés, chat/skype, honlapok olvasása az adott nyelven.
"Írásbelire a nyelvvizsga saját kiadványait vettem fel, amelyekben mintafeladatok voltak"
Ez egy fontos dolog: sokat segít az írásbelin, ha tudod mi várható. Meg lehet oldani simán tudásból is, csak így könnyebb. Én is ezt csináltam anno.
Szóbelire is érdemes készülni a típusfeladatokra - de ott inkább a tudás ami számít meg hogy gördülékenyen tudd mondani. Én 1000 Kérdést használtam + gimi alatt az Országh-féle szótárat olvasgattam unaloműzésként... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!