Aki tud valamennyire németül, kérem segítsen!? Németül kell írnom egy levelet, de nem tudom lefordítani.
Kedves barátom!
Köszönöm a leveledet, örültem neki.Remélem jól vagy, és a családoddal is minden rendben!
Arról írnék,hogy ha nyáron jössz hozzánk, milyen programokat csinálhatnánk. Először is,ha a nyár elején jössz, megmutatom a könyéket, nagyon szép tájak vannak erre.
Délután majd lemehetünk focizni vagy biciklizni.De ezek mellett nagyon jó lehetőség,hogy elmenjünk úszni egy uszodába. Vagy elmehetünk egy hosszú kirándulásra is.
Mikor indulsz,mindenképp vegyél ki a könyvtárból pár könyvet, ha lesz időnk olvassunk is.
Néha majd dolgoznunk is kell itthon a szüleinknek,de hamar eltelik.
Nagyon örülök neki,hogy itt fogsz lakni egy kis ideig.Várlak,gyere minél hamarabb.
Külön üdvözlöm a nagymamát!
Barátnőd, ...
(Nem tudom összerakni a mondatokat,a tanárnő szinte semmit nem tanít,csak felír pár szót, aztán most írjunk levelet...)Légszi,aki tud segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!