Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Az Olasz nyelvet egy nyár...

Az Olasz nyelvet egy nyár alatt meg lehet tanulni közép szinten?

Figyelt kérdés
nehéz a nyelv? ha előtte tanultam már angolt meg németet, akkor könnyebb megtanulni? 17/L
2014. máj. 25. 10:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Két nyelv után mindenképpen könnyebb egy harmadik, de egy nyár középfokra lehet, hogy kevés, én hasonlóképpen tavaly nyáron kezdtem el olaszul tanulni (és én is tanultam angolt és németet előtte), három hónap alatt az alapszókincset és az alapnyelvtant meg tudtam tanulni, de azért utána kellett még pár hónap a középfokhoz. Persze minden attól függ, mennyi energiát szánsz rá, én elég sokat foglalkoztam vele, de azért kellett egy kis idő, hogy belerázódjak rendesen.
2014. máj. 25. 11:00
 2/4 A kérdező kommentje:
oké és köszi :)
2014. máj. 25. 11:09
 3/4 webnyelv ***** válasza:

Egyénfüggő. Lehetséges.

Zavaró tényező, hogy nyáron meleg van, és az ember sok mással foglalkozna inkább, ami nem tanulás. De jobb esetben napi 1 óra tanulás, időnként több, biztos meghozhatja a hatását.

Előnye, hogy a nyáron semmi mást nem kell tanulni.

Én az angolt, németet és olaszt is tanítom. Sok a hasonlóság a nyelvek között, ami sokat segíthet. Ha segítségre lenne szükséged, írj!

2014. máj. 25. 13:45
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget!
2014. máj. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!