Le tudnátok nekem ezt körülbelül fordítani kérlek? A google fordító meg webfordító nagyon gyász, ezért gondoltam valamelyikőtök csak tud egy picit németül. Sokat számítana.
da steht man am strand und das meer is weg
Tatsächlich: an der deutscen nordseeküste, vor der zehn große und viele kleine insteln liegen verabshiedet sich das meer zweimal am tag und für einige stunden gibt es kein wasser zwischen dem land und den insteln. dan kann man zum beispiel zu fuß von cuxhaven zu der kleinen instel neuwerk gehen oder man steigt in eine pferdekutsche mit der viele touristen dorthin fahren. sogar die post kommt mit dem pferdewagen nach neuwerk. eine besondere attraktion ist das järliche pferderennen von cuhaven bei dem die pferde über das feutchte watten meer rasen natürlich kommt das wasser auch zweimal am tag an die küste zurück und bedeckt wieder den meeresboden über den die leute gewandert und die kutschen gefahren sind dann kann man auch mit dem boot zu den insteln kommen
Pár szót rosszul másolhattál át. Az én fordításom szerint:
"Állsz a parton és a tenger eltűnik. Valóban: a Német északi tengerparton, ahol tíz nagy és sok kicsi sziget fekszik, naponta kétszer búcsúzik el a tenger és néhány óráig nincs víz a szárazföld és a szigetek között. És akkor pl. gyalog lehet Cuxhaven-ból a kis Neuwek szigetekig menni, vagy fel lehet ülni sok turistával együtt egy lovaskocsira és odautazni. Sőt a posta is lovaskocsival jut el Neuwerkbe. Egy különleges atrakció az éves lovasverseny Cuhaven-tól, amelyen a lovak a nedves vattaszerű tenger felett száguldanak. Természetesen naponta kétszer vissza is tér a partra a víz és ismét ellepi a tengerfenéket amelyen az emberek sétáltak és kocsit jártak, és aztán hajóval is el lehet jutni a szigetekhez."
Ott állsz a strandon és a tenger eltűnik-
Valóban: a német Északi-tenger partján, ahol tíz nagyobb
és több kisebb sziget fekszik, naponta kétszer visszahúzódik
a tengervíz, hogy a szárazföld és a szigetek között nincs semmi
Olyankor Cuxhaventől gyalog lehet átmenni a pici
Neuwerk szigetre -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!