Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tapasztalatok BME angol...

Tapasztalatok BME angol közpszintű nyelvvizsgáról?

Figyelt kérdés
Kedden megyek BME szóbelire. Valaki aki már volt pár dolgot mondanan nekem róla. Nehz volt? A 15 percet kitöltöttk vagy nem kellett annyit bent lenni?

2014. máj. 3. 18:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen korrektek, az a lényeg, hogy beszéljbeszéljbeszélj és ne állj le kijavítani a hibákat :) Szerintem volt 15 perc, de ha kevesebb, akkor is max fél perccel.
2014. máj. 4. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2014. máj. 5. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem rég voltam BME nyelvvizsgán. Nagyon kedvesek voltak a vizsgáztatók. Szépen, érthetően beszélt a vizsgáztató. Nagyon izgultam és az első percekben le is blokkoltam, de ettől még simán meglett (miután lenyugodtam se beszéltem szerintem túl helyesen mármint nyelvtanilag, de csak mondtam ami eszembe jutott. De volt, hogy idegességemben nem tudtam rendesen befejezni egy-egy mondatot.)

De szerintem teljesen korrektek voltak, nem szívattak feleslegesen, ha látták, hogy valami nagyon nem megy akkor továbbléptünk a következő kérdéssel.

2014. máj. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!