Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent az, hogy "my blood...

Mit jelent az, hogy "my blood has lost to fucking sick"?

Figyelt kérdés
Tudok angolul, de ezt nem értem. o.O

2014. ápr. 29. 17:59
 1/6 anonim válasza:

Nem állítom magam valami angol szakértőnek, lehet valaki tud jobbat mondani..

Én azt mondanám így ahogy van nincs értelme, esetleg ha azt mondaná hogy "my blood has lost to 'a' fucking sick, de ez se valami értelemes..

Ez esetben arra lehet következtetni hogy valaki vére, vagyis rokona, fia stb[my blood] veszített valamiben valakivel szemben. Itt a [fucking sick] elképzelhető hogy egy személyre utal, de mint mondam nem látom sok értelmét.

2014. ápr. 29. 23:34
 2/6 toth.peter válasza:
50%
(A) Testem elveszett a kib________asz*tt kiütésekben (nem a KO-ra gondolok, hanem kiütés mint betegség)
2014. ápr. 30. 23:21
 3/6 toth.peter válasza:
Igaz a blood a vér, a body a test :) összekevertem, tehát a fordításom már rossz.
2014. ápr. 30. 23:22
 4/6 Vree ***** válasza:

#3as: Azonkívül a "lost to" a vesztett valaki ELLEN, a "lost in" lenne a valamiben/valamik között. :D

Meg tudnád mondani hogy honnan van a mondat kérd.? Így egy kicsit nehéz eldönteni, hogy esetleg lét külön mondatról van szó, vagy a sick főnevesítéséről, vagy miről.

2014. máj. 2. 13:29
 5/6 Vree ***** válasza:
2014. máj. 2. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

szövegkörnyezet kellene ehhez

némi változtatással találok benne értelmet

my blood was lost to fucking sickness

elvesztettem a vérem(egy hozzátartozót) a kicseszett betegségnek hála

2014. máj. 3. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!