Hol lehet Szegeden külkereskedelmi szakmai angolt tanulni?
Szegeden hol lehet középfokú külker. szakmai angolt megtanulni, vagy felkészíttetni magam?
És hol lehet vizsgázni?
Külkereskedelmi vizsgát a KITEX vizsgarendszerben tehetsz.
Felkészülést pedig bármely nyelviskolában kaphatsz (érdeklődj többfelé, az ár általában megegyezik). Nyelvvizsga előtt rendez a vizsgarendszer felkészítő kurzusokat, erre is jelentkezhetsz, de leginkább csak Budapesten tartják meg.. :( Így marad egy szegedi nyelvsuli..
Vedd meg a felkészítő könyvet, nagy hasznát fogod venni, abból a legcélszerűbb tanulni. :)
Vizsgaközpont: KIT Szakmai Nyelvoktatási és Vizsgaközpont »
Vizsgarendszer: KITEX Kereskedelmi Szaknyelvi Vizsga
* Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola
3525 Miskolc, Hősök tere 1.
* Comenius Szakközépiskola és Szakiskola
7621 Pécs, Váradi A. u. 4.
* Harsányi János Főiskola
1135 Budapest, Szent László u. 59.
* Hunfalvy János Fővárosi Gyakorló, Kéttannyelvű Külkereskedelmi Közgazdasági Szakközépiskola
1101 Budapest, Ponty u. 3.
* Jendrassik-Venesz Középiskola és Szakiskola
8200 Veszprém, Március 15. u. 5.
* Károly Róbert Főiskola
3200 Gyöngyös, Mátrai út 36.
* Kecskeméti Humán Középiskola, Szakiskola és Kollégium
6000 Kecskemét, Nyíri út 73.
* KIT Szakmai Nyelvoktatási és Vizsgaközpont
1077 Budapest, Rózsa u. 4-6.
* Kodolányi János Középiskola
8000 Székesfehérvár, Szabadságharcos u. 57.
* KOTK Külkereskedelmi, Oktatási és Továbbképző Kft.
1074 Budapest, Szövetség u. 37.
* Pannon Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar
8360 Keszthely, Festetics u. 7.
* Szegedi Kereskedelmi, Közgazdasági és Vendéglátóipari Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézmény
6723 Szeged, József A. sgt. 122-126.
* Taverna Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskola (TVSZ)
1133 Budapest, Dráva u. 18-22.
o angol kereskedelmi szaknyelvi (külkereskedelem), egynyelvű
o német kereskedelmi szaknyelvi (külkereskedelem), egynyelvű
Szegeden:
Vizsgarendszer: KITEX Kereskedelmi Szaknyelvi Vizsga
• Szegedi Kereskedelmi, Közgazdasági és Vendéglátóipari Szakképző Iskola Krúdy Gyula Tagintézmény
6723 Szeged, József A. sgt. 122-126.
Szívesen :)
Én is KITEX nyv előtt állok, de én idegenforgalomból teszem le.. Nem tudok Pestre menni felkészítésre, így marad a könyv és egy magántanár. Nem is kell görcsölni azon, hogy a tanár maximálisan képben legyen, a könyv nagyon részletesen vesz minden tételt, kiemeli a legfontosabb szavakat, kifejezéseket. Magadtól is fel tudsz készülni belőle, bár én inkább javaslom a tanárt, az mégiscsak egy biztos pont. A kitex jó nyelvvizsga, nincs benne fordítás, átláthatóak a szóbeli tételek, jól fel lehet belőle készülni, nem a legdrágább.. :) egy évben 3x lehet vizsgázni belőle, dec-jan, ápr-máj, szept-okt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!