Tudnátok angol sorozatokat ajánlani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hamarosan nyelvvizsgázni fogok addig hogy halljam az angol beszédet elszeretnék kezdeni valami jó kis sorozatot de kérlek ne az így jártam anyátokkalt v ilyesmit. 17 L vagyok ahhoz megfelelőt kérlek:) Esetleg olyan oldalt tudtok linkelni ahol angol felirattal vannak? Vagy felirat nélkül jobb nézni? És ti hogy csináljátok? Ha nem értetek vmit közben átugorjátok vagy kiszótárazzátok?
köszi^^
2014. ápr. 17. 16:00
2/3 anonim válasza:
Hát ez így nem túl konkrét. Kis milliárd sorozat van, különböző műfajokban. Ajánlanám neked a sorozatjunkie.hu-t, ott rengeteg sorozatról van pilot kritika, az alapján azért nagy valószínűséggel meg lehet állapítani, hogy bejön-e a stílus. Feliratokat szedhetsz le különböző oldalakról. Bsplayerrel azt is meg lehet csinálni, hogy egyszerre rakod be a magyar és az angol feliratot.
3/3 anonim válasza:
hát nem tudom milyen az ízlésed, de ott van például Sherlock, Downton Abbey, Game of Thrones, én amúgy kiszótárazok mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!