Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Tudnátok angol sorozatokat...

Tudnátok angol sorozatokat ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hamarosan nyelvvizsgázni fogok addig hogy halljam az angol beszédet elszeretnék kezdeni valami jó kis sorozatot de kérlek ne az így jártam anyátokkalt v ilyesmit. 17 L vagyok ahhoz megfelelőt kérlek:) Esetleg olyan oldalt tudtok linkelni ahol angol felirattal vannak? Vagy felirat nélkül jobb nézni? És ti hogy csináljátok? Ha nem értetek vmit közben átugorjátok vagy kiszótárazzátok?

köszi^^

2014. ápr. 17. 16:00
 1/3 anonim ***** válasza:
skins:D
2014. ápr. 17. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát ez így nem túl konkrét. Kis milliárd sorozat van, különböző műfajokban. Ajánlanám neked a sorozatjunkie.hu-t, ott rengeteg sorozatról van pilot kritika, az alapján azért nagy valószínűséggel meg lehet állapítani, hogy bejön-e a stílus. Feliratokat szedhetsz le különböző oldalakról. Bsplayerrel azt is meg lehet csinálni, hogy egyszerre rakod be a magyar és az angol feliratot.
2014. ápr. 17. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom milyen az ízlésed, de ott van például Sherlock, Downton Abbey, Game of Thrones, én amúgy kiszótárazok mindent
2014. ápr. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!