A kreatív nyelvtanulási módszerrel tényleg meg lehet 1 év alatt tanulni egy teljesen új nyelvet?
Előbb tisztázni kellene, hogy mi az hogy "kreatív nyelvtanulási" módszer, és mi az, hogy "teljesen új nyelv"!
Ha a "kreatív módszer" a "szorgalmat" jelenti, és a "teljesen új nyelv" egy "teljesen ismeretlen nyelvet" jelent, akkor a válasz: igen. Persze a kreativtás mellett kell valami, ami elengedhetetlen: tanulni kell!
Tudom javasolni a Brain Storming féle GPSV-módszert, ezzel csak azt tanulod, amire szükséged van.
1 év alatt nem lehet egy nyelvet megtanulni, de nagyon sokmindet meg lehet tanulni egy év alatt egy nyelvből - ha pedig tudod, h mit és hogyan akarsz tudni, akkor akár mindent megtanulhatsz egy adott területen.
A GPSV módszerről részleteket Brain Storming-tól tudhatsz meg: bsstudio@freemail.hu
A legjobb kreativ nyelvtanulasi modszer,ha kulfoldre mesz nyelvettanulni,es nem szolalsz meg magyarul,csak az adott nyelvvel kezdesz el foglalkozni.En igy tanultam meg az olaszt,1 ev utan mar eleg jol beszeltem,a mai napig is olaszban elek,itt ragadtam:)
Udv,Timi
Nekünk bevált a módszer! Én a németet csináltam, a Párom meg az angolt és mindketten lenyelvvizsgáztunk 4 hónap alatt.
Szerintem is a kreítv a legjobb a tanulásra szerintem, de hogy ne legyen monoton, ezért jó a programokkal is "játszani".
ne nagyon vedd be amit a mostani hókuszpókuszos nyelvtanítós cégek ajánlanak. parasztvakítás.
nyelvet kétféleképpen lehet jól megtanulni: sok munkával, nyelvtanfolyamon, sok gyakorlással, vagy idegennyelvű környezetben.
minden más csalás.
*robin*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!