Hol szerezhetnék német nyevű könyveket?
Figyelt kérdés
10-es vagyok,van 95%-os előrehozott érettségim,és a középfokú ynelvvizsgám.Nem szeretném elfelejteni a nyelvet,így szeretnék németül könyveket olvasni.De valami nomálisat,nem kisgyerekkönyveket.
Akár honlap is jó,ahol le lehet tölteni ingyen,csak nekem az e-könyv problémás,így jobban örülnék rendes könyvnek.
16/L
#német-nyelvű-könyvek
2014. ápr. 13. 09:41
1/5 anonim válasza:
Lengyel piacon, vagy más néven ócska piac, stb. Nem tudom, hogy hol laksz, de ilyenek általában vannak. Cigányok árulják a németből behozott használt cuccokat. Ott néha lehet kapni bagóért könyveket. Természetesen német, angol, stb nyelvűeket.
2/5 anonim válasza:
Könyvesboltban. Libriben és Alexandrában vettem már Metro 2034-et, A Hobbitot, Gyűrűk Urát, szokott lenni többféle Stephen King is. Körúton a legtöbb könyvesboltban egész sorokat szentelnek az idegennyelvű regényeknek, ha valamit sehol sem találok innen szoktam rendelni, néha még olcsóbban is kijön mintha idehaza venném meg magyarul:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!