Melyik felsőfokú nyelvvizsgát célszerűbb letenni, a CAE-t vagy az EURO C1-et?
Szerintem az Euro nagyon jó. Én is e kettő közül vaciláltam, aztán azért maradt az Euro, amiket te is leírtál: nem megyek külföldre, szóval tök mind1. És az Euro szerintem könnyebb :)
Én 2010-ben vizsgáztam, nekem nagyon pozitív volt a tapasztalatom, nem éreztem úgy hogy nagyon jól sikerült volna, de nagyon nagyon korrekten pontoztak, mind a levélnél, mind a szóbelin. És azóta sok változás történt a vizsgarendszerükbe, nincs már nyelvtan, szerintem még emberbarátabb lett! Szóval én csak ajánlani tudom! :)
Alaposan megkésve bár, de nagyon köszönöm a válaszodat! Anyagi okok miatt eddig félre kellett tennem a dolgot, de most már én is letettem a voksomat az Euro mellett.
Meglátjuk, milyen lesz... :)
szívesen! :)
ajánlom a facebook oldalát, tesznek fel jó dolgokat, talán ingyenes felkészítő is van(?).
biztosan jó választás, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!