Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szeretnék letenni egy alapfokú...

Szeretnék letenni egy alapfokú nyelvvizsgát. Szerintetek ilyen tudással sikerülne?

Figyelt kérdés
1.osztályos koromtól kezdve tanulok angolul.Most 7-es vagyok. 1-2-ban heti egy órában, 3.osztályban heti 3 órában,4.osztálytól heti 5 órában emelt szinten(tagozaton) tanulom a nyelvet.Szerintetek jövőre érdemes lenne megpróbálkoznom egy alapfokú nyelvvizsgával úgy,hogy 12-ben pedig leteszem a középfokot és diploma előtt pedig a felsőfokot.

2014. ápr. 1. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Egy dolog az, hogy amit írsz, abból semmi nem derül ki a tudásodra vonatkozóan. A tudást nem kilóban, nem letanult órákban, hanem minőséghez viszonyítottan mérik.

Másik dolog az, hogy nem sok értelme van, mert gyakorlatilag szinte mindenhez középfokú kell. Még ahhoz is, hogy mentességet kaphass alóla középiskolában. Ezzel szemben viszont nem ingyenes. Szerintem költsd el másra az ősök pénzét.

2014. ápr. 1. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Területi verseny voltam 2-dik 2-szer is, megyein pedig 10.
2014. ápr. 1. 14:49
 3/5 anonim ***** válasza:
30%
Persze, ha valamilyen előnnyel jár neked ez akkor, amikor középiskolába felvételizel, akkor lehet értelme. De neked kell tudni, hogy van-e haszna vagy nem.
2014. ápr. 1. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Az alapfokú nem nehéz, és nem is ér sokat, de ritka esetben előfordul, hogy valahol számít.
2014. ápr. 1. 14:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy alapfokú nyelvvizsga nagyon felesleges, mert a felvételinél ez nem számít bele. Ha meg annyira jó vagy mint állítod, akkor már 10.ben meg kéne tudnod csinálni a középfokú angol nyelvvizsgát. Tényleg ne tedd le az alapot, felesleges pénzkidobás, ha úgyis akarsz közepet.
2014. ápr. 2. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!