Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ti milyen nyelvet tanulnátok?

Ti milyen nyelvet tanulnátok?

Figyelt kérdés
Eddig tudok németül(c1) és angolul (b2) ,és olyan a2-es szinten szlovákul meg törökül. Szerintetek milyen nyelvnek lenne a legtöbb értelme ,ha matek szakra megyek?

2014. márc. 23. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te nyelvzseni vagy! Akkor bármilyen nyelvbe érdemes belekezdeni..szerintem mondjuk hozd magasabb szintre az angolod.arra lesz legnagyobb szükséged a munka világában.
2014. márc. 23. 07:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Erős túlzás ,de azért jól esett ! Köszi:)
2014. márc. 23. 08:07
 3/6 anonim ***** válasza:
UU, de jó neked :) én olaszt/spanyolt szeretnék tanulni, bár nem tudom, mennyi haszna lenne matek szakon (még jó, hogy arra biztos nem megyek)
2014. márc. 23. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
orosz, esetleg?
2014. márc. 23. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Mindenképp kínai, orosz vagy japán! Utóbbiban van is tapasztalatom, ha kitartó vagy, könnyen veheted. Ezeknek a nyelveknek van a legtöbb értelme. Ha ezek közül megtanulsz legalább egyet tolmácsszinten (vagy netán akár kettőt is), akkor a jelenlegiekkel párosítva durván meg fognak fizetni. Nem fogsz éhezni soha, az sicher! :)

Én elfelejteném a helyedben a matekon, helyette mennék nemzetközi kapcsolatokra.

2014. márc. 23. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Wow, ügyes vagy! :)

Én a helyedben mindenképpen felhoznám C1-re az angolomat, azzal lehet a legjobban érvényesülni mindenhol, a matek világában is.

Szerintem itt, Európában legjobb az orosz vagy a francia lenne még, a kínainak meg a japánnak akkor van értelme, ha tolmácsolással szeretnél foglalkozni, azt jól megfizetik, de egyébként nem sok helyen kell.

2014. márc. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!