Milyen angol nyelvtanfolyamot válasszak?
Figyelt kérdés
Szeretnék jól megtanulni angolul és szerezni egy középfokú nyelvvizsgát. Neten néztem budapesti angol kurzusokat, de nem tudom melyiket válasszam. Ti melyiket ajánlanátok?2014. márc. 22. 13:11
1/3 anonim válasza:
Tavaly próbáltam Budapesten tanfolyamot keresni de egyik se volt biztató. Volt ahol arra próbáltak rávenni hogy fizessem be, aztán majd 2éven belül valamikor indul a tanfolyam...
Végül magántanárnál kötöttem ki, sokkal hatékonyabb mint egy tanfolyam és ha nem tetszik gyorsabban lehet váltani.
2/3 anonim válasza:
Én is a magántanárt javasolnám, mint tanár azt gondolom, sokkal hatékonyabban lehet így készülni. Én tanulok is egyúttal egy másik nyelvet, de eszembe sem jutott a tanfolyam, mert ott nem csak veled foglalkoznak, nem csak a te fejlődésed kerül előtérbe.
3/3 anonim válasza:
Én is csatlakozom a kollegához. A nyelviskolai óradíjak 1000 Ft körül vannak, a magántanár ennek a duplája (nyilván van szórás, eltérés fel,le), de a hatékonysága jobb, mint a duplája, hiszen végig te szerepelsz, a te hiányosságaiddal foglalkoztok, nem kell más nyökögését hallgatnod és egy rugalmatlan fix tanmenetet követni. Vagyis kevesebb idő alatt érsz célba, így nem jelent anyagi többletterhet. Ráadásul a tanfolyam díját előre ki kell fizetned, és az már náluk marad akkor is, ha valamiért nem felel meg, illetve ha éppen nem értél rá elmenni egy órára. A magántanártól viszont egy-egy alkalomra lehet időpont-módosítást kérni, ha előre tudod, hogy nem érsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!