Valaki volt most márciusban B2 origó szóbeli nyelvvizsgán? Milyen volt a magnó nehézsége? Nagyon gáz volt a szóbeli elbeszélgetés? Vélemények, példák esetleg?
Szia!
Én is március elején voltam szóbelizni (középfokú angol).
Kérdezték: mesélj magadról, mikor adom le a szakdolgozatomat, hány oldalas, mi érdekel a biológiából, miért fontos, mezőgazdaság miért veszélyes, hol lakok, mivel járok be.
Képleírás: bicikli vagy öregember feküdt a kórházban. A biciklit választottam. miért szeretek biciklizni, mióta van biciklim, ellopták-e már, milyen veszélyei vannak.
Szituáció: kollégám operába akar menni, de én nem, mert nem szeretem felajánlja a színházat, de azt sem, nekem kellett rávenni, hogy menjünk moziba, és beszéljük meg milyen filmet nézzünk meg.
Az eredményeket kifüggesztették a felelők felénél, illetve a végénél. Nekem 6%-os lett.
Nagnó: Egy telefonbeszélgetés volt, eléggé nehezen volt érthető. Arról szólt, hogy egy fószer felhívta az anyukáját, mert 2 állást kapott. Ezt beszélték meg, hogy hová menjen, melyik a jobb, biztonságosabb, melyik állásnak mi a feladata...stb. Szerinte kicsit gáz volt, mivel a hadart a két beszélő fél, de meg lehetett csinálni.
És nekem sincs eredményem még, de most jelenleg nekem azt írja ki, hogy: Ez a szolgáltatás nem elérhető.
Izgatottan várom a magnó eredményt.
Remélem, hogy segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!