Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki volt most márciusban...

Valaki volt most márciusban B2 origó szóbeli nyelvvizsgán? Milyen volt a magnó nehézsége? Nagyon gáz volt a szóbeli elbeszélgetés? Vélemények, példák esetleg?

Figyelt kérdés

#angol #B2 #Origo #szóbeli nyelvvizsga.
2014. márc. 18. 16:26
 1/9 A kérdező kommentje:
Angol középfokú vizsgára gondolok.
2014. márc. 18. 16:27
 2/9 anonim válasza:
100%
én most voltam március elején. a beszélgetés egyáltalán nem volt gáz, eléggé izgultam,de teljesen normálisak voltak a vizsgáztatók és a beszélgetésre meg is kaptam a 60%+ pontot, de a hallgatás nekem nem ment túl jól, mert csak egynyelvűeket tudtam gyakorolni. A beszédtempóval és a kiejtéssel semmi gond nem volt, inkább az volt a problémám, hogy a kulcsszavakat nem ismertem és nem tudtam őket leírni magyarul a válaszban csak tippelgettem :/ de az eredményem még nem jött meg
2014. márc. 24. 09:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál. Én most megyek majd áprilisban, hát eléggé félek már most is, nem hogyha még majd be kell menni beszélgetni ki tudja milyen témákról..Hátha szerencséd lesz és a magnó is meg lesz. Ha a magnód eléri a 8 pontot, ami a kötelező 40%, akkor a beszélgetésben ha megkaptad a 34 pontot, akkor pont meg lesz. Vagy ha nem kaptál 34 pontot, akkor hátha a magnó lesz több mint 8 pont. Hol vizsgáztál egyébként?
2014. márc. 24. 10:34
 4/9 kriszti258 válasza:
100%

Szia!

Én is március elején voltam szóbelizni (középfokú angol).

Kérdezték: mesélj magadról, mikor adom le a szakdolgozatomat, hány oldalas, mi érdekel a biológiából, miért fontos, mezőgazdaság miért veszélyes, hol lakok, mivel járok be.

Képleírás: bicikli vagy öregember feküdt a kórházban. A biciklit választottam. miért szeretek biciklizni, mióta van biciklim, ellopták-e már, milyen veszélyei vannak.

Szituáció: kollégám operába akar menni, de én nem, mert nem szeretem felajánlja a színházat, de azt sem, nekem kellett rávenni, hogy menjünk moziba, és beszéljük meg milyen filmet nézzünk meg.

Az eredményeket kifüggesztették a felelők felénél, illetve a végénél. Nekem 6%-os lett.

Nagnó: Egy telefonbeszélgetés volt, eléggé nehezen volt érthető. Arról szólt, hogy egy fószer felhívta az anyukáját, mert 2 állást kapott. Ezt beszélték meg, hogy hová menjen, melyik a jobb, biztonságosabb, melyik állásnak mi a feladata...stb. Szerinte kicsit gáz volt, mivel a hadart a két beszélő fél, de meg lehetett csinálni.

És nekem sincs eredményem még, de most jelenleg nekem azt írja ki, hogy: Ez a szolgáltatás nem elérhető.

Izgatottan várom a magnó eredményt.

Remélem, hogy segítettem. :)

2014. márc. 26. 10:17
 5/9 kriszti258 válasza:
Szia! Megint én vagyok: Elírtam az eredményemet. 62% lett :)
2014. márc. 26. 10:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Szia, köszi Neked is a kommentet, remélem sikerült a magnód is, és akkor szupi lesz. :) Azt nem tudod esetleg nekem megmondani, hogy a magnónál gáz ha magamnak mankóként írok pár angol szót gyorsan le a papírra, és mielőtt beadom, lehúzom? Mert ott hagyni nem akarnám, hisz ez csak nekem segítség, h utána válaszolni tudjak, viszont nem tudom, hogy nem e baj ha lehúzigálás lesz a lapomon...
2014. márc. 26. 11:53
 7/9 kriszti258 válasza:
Az nem gond, ha felírod angolul csak a végén hùzd le. Ja és csak tollat vigyél, mert a ceruzát képesek kivenni a kezedből :-)
2014. márc. 26. 13:27
 8/9 kriszti258 válasza:
Na megvan már az eredmény. Megvan a magnó is 60%. Tehát fel a fejjel, neked is sikerülhet.
2014. márc. 26. 14:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Örülök neki, gratulálok! Bár nekem is sikerülne elsőre! Köszi még egyszer! :)
2014. márc. 26. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!