Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelviskolát ajánlanáto...

Melyik nyelviskolát ajánlanátok Budapesten? Angolul szeretnék tanulni.

Figyelt kérdés

2014. márc. 13. 15:13
1 2
 11/18 tudatoska válasza:
Ha ezek a nevek felmerülnek egy nyelviskolával kapcsolatban (rendesen utána kell nézni!): Balogh György és Dittrichné Mezei Ágnes , akkor semmiképp ne menj bele!!! Több ízben beszedtek pénzt, és épp hogy elkezdték az oktatást, vagy van, aki el sem tudta kezdeni, ők meg eltűntek nyomtalanul az előre beszedett pénzekkel. Én a Flnőttek Iskolája nevű Kft-jükkel fürödtem be. Többen feljelentették őket, de már más néven is megcsinálták ezt a bravúrt. Javaslom, hogy a nyelviskolák szövetségénél kérdezd meg, hogy egy adott nyelvsuli be van-e náluk jegyezve, mert az egy kis biztosíték, legalább arra, hogy ne csalókkal szerződj!
2014. márc. 18. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:

Érdekes, ezek a nevek már máshol is felmerültek

[link]

Itt azt javasolják, hogy kollektíve kell perelni, (pertársaságot alakítani,) nem egyenként. Így nem csak néhány százezer forintos tételekről van szó, hanem súlyos tízmilliókról.

2014. márc. 18. 14:41
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ez az oldal gyűjti azokat a cségeket, amelyekre volt már panasz, kifizetések elmaradása, szerződésszegés, stb miatt. Emelt díjas SMS ellenében közelebbi adatokat is megad, hogy pontosan miért vették fel az adott céget a listába. (Annyit egy ingyenes regisztráció után is megad, gogy benne van, vagy nem.)

Próbaképpen megkérdeztem, hogy a Ring Nyelvstúdió Nyelvoktató Kft. benne van-e, és igen. :D

2014. márc. 18. 14:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne H-ban próbálkozz. Menj GB-ba ott munkát is kapsz és a nyelvet is megtanulod.
2014. márc. 20. 08:58
 15/18 Akhenasten válasza:
Cosmopolitan nyelvsuli! Megvetetik a könyvet és a munkafüzetet is, de összeállítanak egy feladatfüzetet, ami nagyon jó. nekem 40.000 volt 4 hét, de kaptam egy csomó ingyen beszélgetős órát, amit még abban az évben fel lehet használni. Elvileg van egy füzet, amibe beírják hányszor voltál, de tőlem sose kérték :D alig volt beírva valami, és annyit egyszerűen nem tudtam járni, amennyit lehetett volna. Nagyon intenzív volt, 4 hét alatt a nulláról felhoztak úgy, hogy az iskolai németcsoportba be tudtam csatlakozni. Idén nyáron is hozzájuk fogok menni, a tanár is jó volt, csak ajánlani tudom!
2014. márc. 20. 23:38
 16/18 RenkaRena válasza:
A Speak nyelviskolát nem ajánlom senkinek!!!!!!!!!!!!!!!! Becsaptak, hazudoznak...Már későn vettem észre, hogy csak a pénz lehúzásra mennek...Lehet ember függő, de a módszerük se hatékony... fél év tapasztalatáról beszélek. Kértem vissza az előleget amit kifizettem a következő szintre, illetve ha hiányzol akkor pót órára köteleznek ami plusz 5 000 Ft, de természetesen már csak a vizsga után hívnak fel, hogy van időpont pótolni a lemaradást... ez kétszer is megtörtént!!!! Nem probléma és értem, hogy magamnak tanulok, de akkor, hagyj döntsem el én, hogy szükségem van e pót órára?!!!!Szerettem volna eljönni tőlük és kértem vissza a az előleget és a pót óra díját, de azt hazudják 2 és fél hete nincs bent a főnök aki tud utalni...majd a héten... majd a héten...
2016. júl. 19. 21:29
 17/18 anonim ***** válasza:

@RenkaRena

Speakről. Fura, hogy mindenhová felteszed a negatív kommentedet szó szerint. És furcsa, hogy rajtad kívül nem sok negatívat írnak róla, emellett egy rakás pozitívumot igen. Furcsa, hogy ennyire szar a véleményed, mégis fél évet jártál oda... Furcsa egy ember lehetsz, nagyon kiakadtál :D

Én idáig csak szintfelmérőn voltam náluk, udvariasak voltak és segítőkészek, az értékelés pedig abszolút a valóságot mutatta.

2017. aug. 3. 21:43
 18/18 TXCowboy válasza:
Utolsó: ha engem is becsaptak volna én is kiírnám minél több helyre. Ami viszont tényleg fura ez a sok pozitív hozzászólás csupa olyan embertől, akiknek kb. ez az első hozzászólása. Amúgy is mi ez a Speak: semmi könyv, csak beszéd? Na, magyarázd már el beszédben a Present Perfect-et egy olyannak, aki egy kukkot se tud angolul. :D
2017. szept. 13. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!