Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol nyelvű könyveket keresek...

Adam934 kérdése:

Angol nyelvű könyveket keresek, hol tudok ilyeneket beszerezni?

Figyelt kérdés

Nem tankönyvekre gondolok, hanem mesékre, regényekre. Barátnőmnek szeretnék venni, mert szerintem úgy jobban menne neki az angol, jobban gyakorolná a szövegértést. Régebben hallottam, hogy az ilyen könyvek nagy részét szintekbe sorolták, nehézségük alapján. Szóval annak is örülnék ha valaki ezzel kapcsolatban is tudna felvilágosítást adni. :)

Saját véleményeket szívesen meghallgatok, ki miket olvasott, ami tetszett neki és ajánlaná.

2014. márc. 11. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Egyszerűsített olvasmányokat itt találsz. Ha rákattintasz, mindig kiírja, hány szót használtak fel a könyvhöz, nyilván minél kevesebbet, annál egyszerűbb, annál könnyebb megérteni. Van sok olyan, amit már akár kezdők is el tudnak olvasni.

Ha eredeti regényeket akarsz, azt meg itt kapsz olcsón:

[link]

Ha már jól tud a barátnőd, olvashatja ugyanazokat, amiket magyar fordításban is olvasna. Ha nem ismered az ízlését, kérdezd meg, mi érdekli.

2014. márc. 11. 21:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem vannak olcsón eladó magazinjaim. ELI által kiadott nyelvtanuló újságok (feldatokkal, miniszótárakkal minden cikk végén), angol nyelvű mesék (Aladdin, Lady runs away, illetve egy könnyített olvasmány CD-vel) Ha még érdekel írj privátban.
2014. máj. 4. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!