Nagy szám az ha az ember 14 évesen le nyelvvizsgázik?
Figyelt kérdés
Origó középfokú angol.2014. márc. 8. 11:45
11/21 anonim válasza:
Ahogy elnézem, szükséged is lesz a beosztására bőven. Ha nem lenne, ki sem írtad volna a kérdést...
Tényleg nagy dolog ennyi idősen nyelvvizsgázni, de azért kezeljük helyén a dolgokat.
12/21 anonim válasza:
Szerintem egyáltalában nem nagy ügy.
13/21 anonim válasza:
Várjuk meg a végét
Ez még csak a vizsga egy része volt
14/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy szám, ettől nem kell úgy odalenned magadtól. Nagyon sok olyan diákom van aki 13-15 éves korában már egy B2-es nyelvvizsgája volt, sőt volt olyan tanítványom is akinek C1 volt 15 évesen.
15/21 anonim válasza:
#14 még jó, hogy felsőfokúra 16 a jelentkezési minimum korhatár :D
16/21 anonim válasza:
15., hol hallottál ilyen korhatárról?
17/21 anonim válasza:
Hát azt nem tartom valószínűnek, hogy 15... De ha mégis így enne, akkor ez nagyon friss dolog lehet, mert még nem hallottam róla :)
18/21 anonim válasza:
Elég szép már ilyen korban lenyelvvizsgázni. Azért még ne szálljál el.
19/21 anonim válasza:
Egy arrogáns, hőbörgő kis hülyegyerek vagy. Épp az ilyenekből lesznek a legnagyobb senkik - akiknek van bár fiatalon eszük, de a szerény meghúzódás, s további fejlődés helyett inkább arcoskodnak.
20/21 anonim válasza:
Szerintem nagy dolog, mert nekem nem sikerülz az alapfok..
14 évesen voltam (jó 10 éve) és 8 évig tanultam németet.
Középiskolában se nagyon erőltettem meg magam a tanulással, majd a diplomához kellett a nyelvvizsga. Elmentem tanárhoz és 19 évesen elsőre sikerült, akkor örültem neki, pláne azért, mert szóban nem nagyon megy a nyelv, de a nyelvtan végre tiszta és ezért már megérte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!