Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Spanyolul mennyi idő alatt...

Spanyolul mennyi idő alatt lehet megtanulni (legalább) alapfokon?

Figyelt kérdés

Persze,tudom ez emberfüggő,de én pár napja kezdtem el tanulni spanyolt a Doulingo weboldallal,és nekem nagyon tetszik ez a nyelv.Gondolkodtam azon is,hogy ezzel komolyabban szeretnék foglalkozni,esetleg magántanárral,bár az se olcsó,szóval nem tudom:)

Szóval internetes tanfolyamokkal mennyi idő? És tanárral?

2014. márc. 3. 21:05
 1/4 A kérdező kommentje:
15/L
2014. márc. 3. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Alapfokon semmit sem érdemes megtanulni mert azzal még bőven eltévedsz egy városban.

Ha már tudsz egy nyelvet felsőfokon akkor a spanyolt egy év alatt meg lehet tanulni napi fél óra tanulással de minden nap kell tanulni, ha hétvégére besűrítesz egy 4-5 órás tanulást és máskor nem is foglalkozol vele az nem olyan hatékony.

Nekem spanyol középfokú írásbelim egész meglett úgy hogy önállóan tanultam, hallott szövegértés is sikerült mert sok filmet néztem, de szóbelim nem lett meg(értem hogy mit szeretnének de nem tudom magam kifejezni).

Duolingo -t is használtam, de inkább innen tanultam:

[link]

2014. márc. 4. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Értem,ebben van is valami:) .Köszönöm

Egyébként nincsen angolból középfokúm,de már készülök rá!

Azon is gondolkodtam,hogy mivel a magántanár elég drága,ezért inkább egy spanyol tanfolyammal próbálkoznék

2014. márc. 4. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Duolingot már végig csináltad vagy miért kerestél mást?
2015. jan. 19. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!