Spanyolul mennyi idő alatt lehet megtanulni (legalább) alapfokon?
Persze,tudom ez emberfüggő,de én pár napja kezdtem el tanulni spanyolt a Doulingo weboldallal,és nekem nagyon tetszik ez a nyelv.Gondolkodtam azon is,hogy ezzel komolyabban szeretnék foglalkozni,esetleg magántanárral,bár az se olcsó,szóval nem tudom:)
Szóval internetes tanfolyamokkal mennyi idő? És tanárral?
Alapfokon semmit sem érdemes megtanulni mert azzal még bőven eltévedsz egy városban.
Ha már tudsz egy nyelvet felsőfokon akkor a spanyolt egy év alatt meg lehet tanulni napi fél óra tanulással de minden nap kell tanulni, ha hétvégére besűrítesz egy 4-5 órás tanulást és máskor nem is foglalkozol vele az nem olyan hatékony.
Nekem spanyol középfokú írásbelim egész meglett úgy hogy önállóan tanultam, hallott szövegértés is sikerült mert sok filmet néztem, de szóbelim nem lett meg(értem hogy mit szeretnének de nem tudom magam kifejezni).
Duolingo -t is használtam, de inkább innen tanultam:
Értem,ebben van is valami:) .Köszönöm
Egyébként nincsen angolból középfokúm,de már készülök rá!
Azon is gondolkodtam,hogy mivel a magántanár elég drága,ezért inkább egy spanyol tanfolyammal próbálkoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!