Angoltanárt keresek, sürgős! Tudtok ajánlani akár mást, akár magatokat?
Kritériumok: 2000 ft/ óra,másfél óra
Lehetőleg fiatal (még nem befásult) férfi legyen (nőkkel meggyűlt a bajom)
Budapesten tanítson, lehetőleg belvárosban. Házhoz mennék, ezzel nem lenne gond.
Ja és lehetőleg jól tudja a nyelvet:) Nem kell nekem mindenféle diploma, csak értsen hozzá és át tudja adni (speciális eset vagyok)
Válaszokat előre is köszönöm!
"Problem" csak fiatosság véget raktam bele.
unokaöcsém 7.-ben megbukott angolból ment nyaralni minden felkészítettem a pótvizsgára. Jó ez semmi B1 szint mondjuk de 2 hónap alatt hibátlanul megtudta írni ja és ő neki 80-as IQ-ja van. (nem vicc tényleg annyi) Most lesz 17 éves és képzeld el 3-4 angolból középsuliba úgy, hogy nem tanul semmiből csak angolba beleolvass néha-néha
criterion(s) 2000HUF / hours
If possible My private teacher's young man (I had problem with girls/women)
My PT could teach in Budapest at downtown. I am goin' to his house it's not problem. Should be already good skills in english and langauges. I don't want to he has any degree, but still know what is he teaching could be gain to me ( I am spercial case)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!