Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angoltanárt keresek, sürgős!...

Angoltanárt keresek, sürgős! Tudtok ajánlani akár mást, akár magatokat?

Figyelt kérdés

Kritériumok: 2000 ft/ óra,másfél óra

Lehetőleg fiatal (még nem befásult) férfi legyen (nőkkel meggyűlt a bajom)

Budapesten tanítson, lehetőleg belvárosban. Házhoz mennék, ezzel nem lenne gond.

Ja és lehetőleg jól tudja a nyelvet:) Nem kell nekem mindenféle diploma, csak értsen hozzá és át tudja adni (speciális eset vagyok)

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. febr. 18. 13:44
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jah, és a cél egy középfokú nyelvvizsga lenne
2014. febr. 18. 13:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincs nyelvvizsgám meg semmi de B2 szintre bárkit felkészítek problem?
2014. febr. 18. 13:49
 3/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, azért egy nyelvvizsga legyen:D Lévén, hogy 12 éve tanulok angolul és semmit nem tudok...
2014. febr. 18. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:

"Problem" csak fiatosság véget raktam bele.

unokaöcsém 7.-ben megbukott angolból ment nyaralni minden felkészítettem a pótvizsgára. Jó ez semmi B1 szint mondjuk de 2 hónap alatt hibátlanul megtudta írni ja és ő neki 80-as IQ-ja van. (nem vicc tényleg annyi) Most lesz 17 éves és képzeld el 3-4 angolból középsuliba úgy, hogy nem tanul semmiből csak angolba beleolvass néha-néha

2014. febr. 18. 13:53
 5/12 anonim ***** válasza:
középfokú nyelvvizsga erős B2 80%
2014. febr. 18. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:
emelt angol poénból 0 felkészüléssel 40% és az közelebb volt a C2-höz mint a C1-hez 2012-ben
2014. febr. 18. 13:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem attól tud valaki angolul, hogy van nyelvvizsgája:

ezt olvasd el én állítottam össze:

[link]

2014. febr. 18. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:

criterion(s) 2000HUF / hours

If possible My private teacher's young man (I had problem with girls/women)

My PT could teach in Budapest at downtown. I am goin' to his house it's not problem. Should be already good skills in english and langauges. I don't want to he has any degree, but still know what is he teaching could be gain to me ( I am spercial case)

2014. febr. 18. 14:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Tehát akinek van tanári tapasztalata, nyelvvizsgája és tanít rendszeresen, kérem írjon privátban! Köszönöm
2014. febr. 18. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
1000 Ft-os óradíjért senki nem fog téged vizsgára felkészíteni, illetve ha mégis, az olyan is. 3000Ft/90 perc alatt normális ember nem kezd neki, de inkább 4000.Ennyiből legfeljebb nyelviskolába mehetsz csoportba.
2014. febr. 18. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!