Egy közgazdásznak mennyire fontos a német nyelvtudás?
Figyelt kérdés
Nem sokára Felsőfokú C1 vizsgát teszek angolból, imádom az angolt, a szintentartás mellett szeretnék más nyelvet tanulni, mennyire fontos a német? Soha nem tanultam.. A holland és a orosz között gondolkodom, ti mit javasolnátok? Köszi előre2014. febr. 16. 13:12
1/2 anonim válasza:
Igazából attól függ pontosan milyen területen szeretnél elhelyezkedni, a felsorolt nyelvek közül mindegyiknek van értéke a munkaerőpiacon.
2/2 anonim válasza:
Én is közgázt tanulok. Gondolj csak bele hányan végeznek egy évben olyan szakon mint a tiéd. A második nyelv mindenképp fontos, ha jó munkát szeretnél. Az angol az alapból elvárt a legtöbb helyen. Nekem a második nyelvem az orosz. Nem egy könnyű nyelv, de szerintem tanulható és ami a legfontosabb, hogy kevesen beszélik. Holland érdekeltségű cég nem sok van Magyaron, de h akülföldön gondolkodsz az is jó ötlet. Szerintem mindeképp vágj bele a második nyelvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!